HKÜ, Her Yıl İki Yüzün Üzerinde Sosyal Etkinliğe İmza Atıyor

Sadece Derslere Girmekle Üniversiteli Olunmaz

Öğrencilerine sosyal, kültürel, sanatsal ve bilimsel değerler kazandırmayı hedefleyen Hasan Kalyoncu Üniversitesi, her yıl iki yüzün üzerinde etkinliğe imza atıyor.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi, ‘sadece derslere girmekle üniversiteli olunmaz’ sloganıyla öğrencilerini hayata hazırlarken, onların sosyal sorumluluk bilincinin en az yüksek mesleki bilgi seviyeleri kadar önemli olduğunun bilincinde olan bir üniversite. Öğrencilere çeşitli alanlardaki tesisleri ile spor yapabilme imkanı sunan HKÜ, bunların yanında öğrencilerini öğrenci kulübü kurmaya teşvik ediyor. Birçok alanda kurulan mevcut 50 öğrenci kulübünü de aynı önemde destekliyor. Ayrıca üniversite eğitim fuarlarına katılarak üniversite adaylarına gelecek için yol haritası çiziyor.