Uluslararası İlişkiler ve Yurtdışında Eğitim Olanakları | Aday Öğrenci | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Uluslararası İlişkiler ve Yurtdışında Eğitim Olanakları

Hasan Kalyoncu Üniversitesi küresel bakış açısına sahip uluslararası işbirliklerine açık bir dünya üniversitesidir. Bir uluslararası ilişkiler birimi olarak, küresel ölçekte akademik ortaklıklar yaratmayı amaçlıyor ve işbirliği yapıyoruz. Uluslararası İlişkiler Ofisi çatısı altında bizler öğrencilerimiz ve personelimizin uluslararasılaşmasına katkıda bulunmanın gayreti içindeyiz. Ayrıca lisans ve lisansüstü tüm uluslararası öğrencilerin üniversite içerisindeki sesiyiz. Eşsiz bir kampüs deneyimi yaşarken okuduğunuz bölümde başarınızı artırmanız ve sizleri gerçekten fark yaratacak bilgi ve becerilerle donatmak için hem birçok Avrupa üniversitesi ile Erasmus+ anlaşmaları imzalamaktayız hem de dünyanın önde gelen üniversiteleri ile işbirliği çalışmaları yapmaktayız.

Erasmus+ anlaşmamızın bulunduğu bazı üniversiteler:

University of Eastern Finland – Finlandiya
Universidade de Coruna – İspanya