HKÜ, Co-Op Modeli İle Öğrencilerine İş Dünyasının Kapısını Açıyor | Aday Öğrenci | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

HKÜ, Co-Op Modeli İle Öğrencilerine İş Dünyasının Kapısını Açıyor

Üniversite-iş dünyası birliğinin en etkin olduğu model “CO-OP” uygulaması ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi, öğrencilerini iş dünyasına hazırlıyor.

HKÜ Mühendislik Fakültesinin tüm bölümlerinde, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesinin İşletme, İktisat ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümlerinde uygulanan bu sistem ile öğrenciler derslerini 3,5 (7 dönem) yılda tamamlayıp, kalan son döneminde ise sektörde çalışarak iş yaşamına bir adım önde başlıyor. Habersan, Tübitak-Bilgem, Kalyon Garaj, HKÜ Radyo ve TRT gibi prestijli kuruluşlar ve sanayi işletmelerine staja gönderilen öğrenciler, mesleki deneyim elde ediyor.