Tercih Tanıtım Günleri

Hayatınızın en önemli tercihlerinden birinde doğru seçim yapabilmeniz için, HKÜ Tercih Dönemi Tanıtım Günlerimize (23 Temmuz – 19 Ağustos tarihleri arasında her gün hizmet verecek olan) davetlisiniz!

Hem kampüsü ziyaret edin, hem de Tercih Merkezi’nden faydalanın.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi 2018-2019 Öğretim Yılı Tercih Tanıtım Günleri;  23 Temmuz – 19 Ağustos tarihleri arasında HKÜ Merkez Kampüs Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.

Sabah saat 10.00’da öğrenci ve velilere kapılarını açacak olan Hasan Kalyoncu Üniversitesi, aday öğrenci ve velilerini HKÜ Merkez Kampüs Yerleşkesi’nde ağırlayacak.

Aday öğrenciler; Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyelerinden Üniversitemiz hakkında bilgi alabilecek. Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin tarihi, yerleşkeleri, burs, beslenme, barınma,spor, sağlık ve sosyal olanakları, öğrenci ve öğretim üyesi değişim programları gibi pek çok konuda bilgilendirilecekler.

Öğretim Üyeleri ile yüzyüze görüşme imkânı bulacak ve her türlü sorularına cevap alacaktır.

Görüşmek Üzere!